Contact


Janneke Gaanderse

jannekegaanderse@me.com

06 - 211 58 318


E-mail

U kunt allereerst een vrijblijvende mail   sturen met uw vragen. Of u kunt bellen. Zie bovenaan voor het telefoonnummer. U krijgt dan inhoudelijk antwoord, bijvoorbeeld in de vorm van ›advies. Daarna kunt u het daarbij laten. U kunt ook aangeven of u een vrijblijvend intakegesprek wilt voor persoonlijke begeleiding of graag verder advies wilt via e-mail. Ik houd mij aan de voor psychologen gebruikelijke regels van vertrouwelijkheid, vastgelegd in de code van het Nederlands Instituut van Psychologen.


Vergoedingen

Een eerste telefoongesprek en een eerste e-mailadvies zijn gratis. In dit gesprek of deze mail legt u uw wens / probleem voor en kunt u kijken of er een 'klik' is. Dan bepalen wij samen hoeveel begeleiding nodig is om uw doel te bereiken. Een sessie van 60 minuten kost 80,- (excl btw). Meestal zijn 6 sessies voldoende. E-mailadvies of e-mailtherapie kan ook. Beide worden gedeclareerd als 1/4 sessie per mail. De eerste antwoordmail is logischerwijs ook gratis. Voor mensen met een klein budget is een passend tarief bespreekbaar.

Cursussen en coaching zijn aftrekbaar als opleidingskosten. Sommige verzekeringen vergoeden deels de kosten als u aanvullend verzekerd bent. Het valt dan onder alternatieve geneeswijzen. Praktijk Psychologie Amsterdam is geen ‘eerstelijns psychologiepraktijk’ en valt niet onder de wet BIG. Een verwijzing van een huisarts is dan ook niet altijd nodig.

© Janneke Gaanderse 2020